Testimonials


Al heel vaak heb ik als eigenaar van Lumen uitvaart in opdracht van nabestaanden gebruik mogen maken van de uitvaartbus en iedere keer weer ben ik onder de indruk van deze prettige manier van vervoer van een overledene samen met de naasten. Of het nu een grote uitvaart is waarbij je als familie toch een intiem moment samen hebt tijdens het vervoer van bijvoorbeeld huis naar de locatie waar het afscheid plaatsvindt, of een uitvaart in kleine kring waarbij je met de kleine groep mensen samen langs een aantal plekken rijdt die voor de overledene belangrijk waren en waarbij de bus dus eigenlijk deel uitmaakt van de afscheidsplechtigheid: in alle gevallen is vervoer met de bus een mooie, intieme toevoeging aan een uitvaart. Ook bij de uitvaart van mijn eigen moeder in 2013 hebben wij tot volle tevredenheid de bus ingezet.

Eigenaar en vaste chauffeur Coen Heemeijer voegt met zijn attente persoonlijkheid echt iets toe.Wij willen u bedanken voor de bijzondere ervaring die we hadden afgelopen vrijdag.
Zoals u het al zelf zei; dit is jullie huiskamer voor vandaag. En zo voelde het ook.
Wij kijken terug op een heel mooie dag van afscheid en hebben het als fijn ervaren om met het gezin samen in de uitvaartbus te mogen zitten.

De wijze waarop u ons heeft begeleidt vonden we ook zeer prettig.Telkens wanneer ik met het voorstel kom om misschien gebruik te maken van de uitvaartbus  krijg ik altijd verbaasde gezichten.Maar als ik dan uitleg hoe het allemaal gaat en het foldertje of YouTube-filmpje laat zien, zijn de reacties al meer van; ‘oohh dat lijkt wel mooi.’

Maar wanneer we de bus dan daadwerkelijk hebben gebruikt hoor ik alleen maar lovende woorden. Hoe fijn het is om tot het allerlaatste moment samen met de overledene te kunnen zijn. Je dierbare tot het allerlaatst bij je hebben voelt voor veel nabestaanden zo ontzettend goed.

Mijn eigen ervaring met de uitvaartbus is geweldig. De samenwerking met Coen is heel erg fijn. Hij is een dienstbare man en weet precies hoe er gewerkt moet worden in de uitvaartwereld. Uiterst correct je werk doen,  maar op de achtergrond blijven met als doel voor de nabestaanden een goed en waardig afscheid te verzorgen. Ik werk erg graag met Coen samen.