Update coronamaatregelen per 1 juni: extra passagiers in de uitvaartbus

Er zijn nieuwe COVID-19-richtlijnen opgesteld. Deze richtlijnen maken het mogelijk om per 1 juni 2020 meer personen te vervoeren. Gezinsleden uit hetzelfde huishouden mogen naast elkaar zitten. Passagiers uit een ander huishouden moeten 1.5 meter afstand tot elkaar houden om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

De uitvaartbus biedt door deze aanpassingen plaats aan 6 tot 12 personen. Het exacte aantal passagiers is afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie gerust contact op.

In de uitvaartbus treffen we de volgende maatregelen:

  • voldoende ventilatie
  • extra hygiënemaatregelen
  • desinfecterende handgel in de uitvaartbus aanwezig
  • basistarief met €100,- verlaagd gedurende de coronacrisis

Wij hopen u zo goed en veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Neem gerust contact met ons op via info@uitvaartbusservice.nl of 0628528502