Ook de uitvaartbus treft maatregelen tegen het coronavirus.

In de bus hebben wij extra hygiënemaatregelen genomen.

Vanwege de aanbevelingen door het RIVM mogen wij nog maar 5 zitplaatsen en één staanplaats aanbieden. Er is in de uitvaartbus tot in ieder geval 1 juni ruimte voor de kist en zes passagiers. Zo voldoen wij aan de richtlijnen van het RIVM om 1.5 meter afstand te houden.

Uiteraard kunnen mensen die ziek zijn, koorts hebben of hoesten niet mee in de bus. Gezien de onvoorspelbare ontwikkelingen willen wij ons het recht voorbehouden om bij aanpassingen van de richtlijnen van het RIVM te kunnen annuleren of het aantal personen aan te kunnen passen. Dit geldt natuurlijk ook voor de uitvaartleiding. In dat geval zou het een optie kunnen zijn om alleen het rouwvervoer te verzorgen.

Wij vinden het in deze situatie gepast om het basistarief met €100,- te verlagen. Het basistarief is inclusief chauffeur, 100 vrije kilometers en 3 uur.

Wij hopen u zo goed en veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zorg goed voor elkaar.

Met vriendelijke groet,

Coen Heemeijer

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via info@uitvaartbusservice.nl of 0628528502