Zeven jaar uitvaartbusservice.
Deze maand vierden we het zevenjarig jubileum van de uitvaartbus. Dat vind ik een goed moment om terug te blikken op het afgelopen jaar.

Opnieuw kijk ik met een warm gevoel terug en wil ik iedereen graag bedanken voor alle mooie samenwerkingen, (nieuwe) ontmoetingen en de bijzondere uitvaarten. Werken in de uitvaartbranche brengt mij nog steeds iedere dag veel voldoening en ik kijk uit naar de komende jaren. Hartelijk dank en graag tot ziens. Op naar de volgende zeven jaar uitvaartbusservice.

‘Na zeven jaar ga ik nog steeds iedere dag met liefde naar mijn werk.’

de uitvaartbus

De uitvaartbus maakt het, sinds juli 2012, mogelijk om samen de laatste reis van uw dierbare te begeleiden. De route kan geheel naar wens ingevuld worden. Langs het favoriete café, sportclub of een oud woonadres bijvoorbeeld. Uitvaartbusservice rijdt vanaf de standplaats in Amsterdam, maar is in heel Nederland inzetbaar.

Kijk voor meer informatie op uitvaartbusservice.nl of neem contact met ons op.